PSG Paçayı Zor Kurtardı!

Paris Saint-Germain, St.Etienne deplasmanında sezonun ilk mağlubiyetini almaktan son anda kurtuldu.

Şampiyonlar Ligi'nde hem de Ligue 1'de oldukça başarılı bir performans sergileyen Paris Saint-Germain, 11. haftada Saint-Etienne'e konuk oldu. Başkent devi, 2-0 yenik duruma düştüğü maçta bir puanı Edinson Cavani'nin golleriyle kurtardı.

Ev sahibi ekip maça etkili bir giriş yapmak istedi. 10. dakikada Brandao, Saint-Etienne'i öne geçirmek için çok önemli bir fırsat yakaladı. Fakat 33 yaşındaki Brezilyalı bu pozisyonu gole çeviremedi.

18. dakikada ise Hamouma'nın asist yaptığı pozisyonda Benjamin Corgnet golü buldu ve ev sahibi takımı öne geçirdi.

Maçta daha iyi olan taraf Saint-Etienne, PSG defansına ilk yarıda zorlu anlar yaşattı ama konuk ekip başka gole izin vermedi ve ilk yarıyı tek sayı farkla geride kapattı.

İlk golün asistini yapan Hamouma 51. dakikada takımının ikinci golünü kaydetti: 2-0

38. dakikada ilk sarı kartını gören Lemoine 59. dakikada ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

68. dakikada güzel bir pozisyon hazırlayan Maxwell'in pasını iyi eğerlendiren Cavani, PSG adına ilk golü buldu ve farkı bire indirmeyi başardı: 2-1.

Sezona yenilgisiz devam etmek isteyen Paris ekibi maçın sonlarına doğru iyice bastırdı. Maça ikinci yarıda dahil olan Lucas ile uzatma dakikalarında beraberlik için fırsat bulmaya çalışan PSG, golü 90+3'te yine Uruguaylı oyuncusu ile buldu: 2-2.

Cavani'nin attığı bu golle son anda mağlubiyetten dönen PSG puanını 25'e çıkardı.