Cumhuriyet Kupası Koşusunu, Jokey Halis Karataş, Uçanoğlu Atı İle Kazandı

75. Yıl Hipodromu’nda koşulan Cumhuriyet Koşusu’nda Halis Karataş'ın bindiği “Uçanoğlu” isimli at birinci oldu. Cumhurbaşkanlığı Kupası Koşusu’nda da jokey Gökhan Kocakaya' nın bindiği "Fly By Me" isimli at, birinciliği elde etti.

75. Yıl Hipodromu'nda, bin 600 metre çim pistte yapılan Cumhuriyet Koşusu'nda 3 ve yukarı yaşta 16 safkan Arap atı yarıştı. Cumhurbaşkanlığı koşusunda jokey Halis Karataş'ın bindiği “Uçanoğlu” adlı at, birinci oldu. Koşuda “Gelibolu” adlı at ikinci, “Karaüzüm” isimli at da üçüncü oldu.

2 bin 400 metre çim pistte düzenlenen 75. Cumhurbaşkanlığı Kupası Koşusu'nda ise 3 ve yukarı yaşta 20 safkan İngiliz atı yarıştı. Koşuda, jokey Gökhan Kocakaya'nın bindiği “Fly By Me” isimli at, birinciliği elde etti. “Il Nero'”adlı atın ikinci sırada geçtiği yarışta, 'Mister Baron' isimli at da üçüncü oldu.

Cumhuriyet Koşusu'nu kazanan 'Uçanoğlu'nun sahibi Erdinç Saltabaş ve Cumhurbaşkanlığı Kupası Koşusu'nu kazanan 'Fly By Me'nin sahibi Mehmet Ün, birincilik kupasını, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen'den aldı.

Düzenlenen törenden sonra 'Uçanoğlu'nın jokeyi Karataş ile antrenörü Yusuf Açıl ve 'Fly By Me'nin jokeyi Kocakaya ile antrenörü Hasan Güney'e plaket verildi.