Arda'sız Madrid Gol Yağdırdı

La Liga'da geçtiğimiz hafta Espanyol'a 1-0'lık skorla boyun eğen Atletico Madrid, Real Betis'i farklı mağlup etti.

La Liga'da 10. hafta karşılaşmalarında sahasında Atletico Madrid'i konuk eden Real Betis, Arda Turan'ın sakatlığı nedeniyle forma giymediği maçta rakibini 5-0'lık skorla mağlup etti.

Atletico Madrid maça adeta golle başladı. 14. saniyede Koke'nin pasında sağdan ceza sahasına sokulan Oliver, yaptığı düzgün vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0.

Ev sahibi ekip ilk yarının geri kalan bölümlerinde de baskılı olan taraf olsa da, ikinci golü bir türlü bulamadı ve ilk 45 dakika 1-0'lık skorla sona erdi.

Atletico Madrid ikinci yarıya da çok hızlı başladı. 53. dakikada sol kanattan hareketlenen Filipe Luis'in ortasında ön direkte kafa vuruşunu yapan David Villa durumu 2-0'a getirdi.

57'de sahneye bir kez daha David Villa çıktı. Ani gelişen Atletico atağında savunmanın arkasına sarkan Villa, ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı: 3-0.

65'te Villa'nın ara pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Diego Costa, sol ayağıyla sert bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi: 4-0.

Maçın sonucunu belirleyen gol ise 90+2'de Gabi'den geldi ve Atletico Madrid 90 dakika sonunda üç puanın sahibi oldu: 5-0.

Bu galibiyetle Atletico Madrid puanını 27'ye yükseltirken, Betis ise 8 puanda kaldı.