Anadolu Selçukluspor'da Galibiyet Sevinci

Beyaz Grup takımlarından Konya Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, Dardanelspor'u 2-0 yendikleri maça ilişkin, "İlerde rakip olabileceğimiz bir takıma karşı galip geldiğimiz için çok mutluyuz" dedi.


Günbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başından beri takım olarak çok iyi oynadıklarını, tek sıkıntılarının "gol" olduğunu söyledi.

Dardanelspor maçında da iyi oynadıklarını ifade eden Günbaş, "Erken bulduğumuz iki golle maçı kopardık. Golleri yedikten sonra Dardanelspor üstümüze gelmeye başladı.

Belki kontra ataklarla bir iki gol daha bulabilirdik. İlerde rakip olabileceğimiz bir takıma karşı galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bu maçlar 6 puan değerinde olur. Biz de bu maçı kazanarak, deplasmanda 3 puan aldık. Takım olarak galibiyet serisine ihtiyacımız var. Futbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum. Çok iyi mücadale edip, galibiyeti hak ettiler. Önümüzdeki maçlarda alacağız puan ya da puanlarla her şey daha güzel olacak" diye konuştu.

Günbaş, 30 Ekim Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Balıkesirspor ile karşılacaklarını, tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu vurguladı.

Kaynak: AA