Altınordu, Zirve Takibini Sürdürdü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Eyüpspor'u 3-0 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Karşılaşmanın hemen başında oyun üstünlüğünü ele alıp iyi pas yapınca, kontrolü ele geçirdik" dedi.


Eroğlu, yaptığı açıklamada, Eyüpspor karşısında iyi futbolla net bir galibiyet aldıklarını bildirdi. Çok fazla gol pozisyonuna girdiklerini belirten Eroğlu, "Eyüpspor, bizim maça kadar sahasında 3 beraberlik almış ve tek yenilgi görmüştü. Hırslı ve özellikle evinde iyi oynayan bir rakip. Ancak karşılaşmanın hemen başında oyun üstünlüğünü ele alıp iyi pas yapınca, kontrolü ele geçirdik. Sonuçta da farklı bir galibiyetin altına imza attık" diye konuştu.

Sinan Osmanoğlu ve Ozan Sol'un 4. gollerine ulaştığı Altınordu'da Gökhan Gümüşsu bu sezon ilk golüne imza attı. İzmir temsilcisi Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 9. haftayı 17 puanla 3. sırada geçen Altınordu, lider Ankaragücü'nün 5 puan gerisinde bulunuyor.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda çarşamba günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak Altınordu, ligde 4 Kasım Pazartesi günü Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.

Kaynak: AA