Şanlıurfaspor, Antep'te Altın Buldu!

PTT 1. Lig’de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında Şanlıurfaspor’a 1-0 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, galibiyet serisini yakalamama sıkıntısını bir kez daha yaşadıklarını belirterek, “Bu hafta lideri yenip de büyük bir sükse ile şehre dönmenin gururunu yaşadık. Tabi tavrımız devam etti. Oyuncularımız kendilerine iyi baktılar. Çok önemli bir maça çıkacaktık ki oranın tesadüf olmadığını göstermek açısından. Bu maç çok önemliydi. Haftalardır seriyi yakalayamama sıkıntısını bir kez daha yaşadık. Bu maçta bir ilki daha yaşadık. Sonradan oyuna dahil ettiğimiz oyunculardan randıman alamadık. Bu da teknik açıdan üzüntü duyulacak bir olaydı. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Ercan, maça üç puan için çıktıklarını söyleyerek, “Bu maça üç puan forması ile çıkmıştık. Geçen haftanın tesadüf olmadığını herkese göstermek için. Geçen haftada çok iyi bir mücadele ettik. Bu maçta sonuç olarak gol atamadık sadece, pozisyon üretmekte zorlandık. Mağlup olduk. Bu maçı bir şekilde telafi edeceği” şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu bir diğer futbolcu Sinan, maça başlamadan önce bu maçla ikide iki yapmayı planladıklarını ifade ederek, “Geçen hafta iyi bir galibiyet aldık. Bu hafta ikide iki yapıp bir seri başlatmak istiyorduk. Açıkçası maça da iyi başladık pozisyonda bulduk. ilk yarı biz iyiydik. Rakip ikinci yarı biraz daha iyi oldu. Başımızı öne eğmememiz lazım” diye konuştu.

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ömercan Göksu, maça gelmeden önce zor bir maç olacağını bildikleri söyleyerek, “Güzel bir maç olacağını ve aynı zamanda zor bir maç olacağını biliyorduk. Ne zaman rakibe saygı dursak daha güzel işler yapıyoruz. Futbolcularımız ile maç için yaptığımız toplantılarda ana fikir buydu zaten. Kendimizin iyi olduğunu unutmadık. Ama kendimizin değil rakibin bize saygı duymasını sağlayacak hareket ile oyun oynadık. Geçen hafta evimizde bir mağlubiyet aldık. Bu konu ile benim söyleyeceğim tek bir şey var. Sadece bizim maç için değil diğer maçları yöneten hakem arkadaşlardan rica ediyorum. Seyrettiğimiz maçlarda da bariz hatalar görüyoruz. Hatalar olmadığı zaman daha keyifli bir maç olacaktır. Herkes üstüne düşeni yaptığı zaman çok daha güzel bir futbol olacaktır. Basit hatalardan hiçbir takımın canı yansın istemiyoruz. İki hafta üstümüze bizim şansızlık gelmişti zaten. Ama bizden beklentiler büyük çocuklar bunun farkında ama biz bu beklentileri futbolcuları strese sokmadan herkesin üstüne düşen görevi yapmasını sağlayarak hedefe gitmek istiyoruz” dedi.

Şanlıurfasporlu Murat, bugün bir başlangıç yapmayı planladıkların belirterek, “Bu maç kendi adımıza milat olarak düşündüğümüz bir maçtı. Bugün bir başlangıç yapmak istedik. Antep deplasmanına bu yüzden geldik. Biz geçen hafta ki mağlubiyetimizi telafi ettik. Mutluyuz üç puanı Şanlıurfa’ya armağan ediyoruz” şeklinde konuştu.

Şanlıurfasporlu oyuncu Berkin, Geçen hafta şansız bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, “Biz bu maçı diriliş olarak gördük. Buraya zaten galibiyet için gelmiştik. Bunu başardık. Buraya gelen tüm taraftarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA