Kutlu Sonuçtan Memnun Değil!

PTT 1. Lig’in 10. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan İçel İdmanyurdu’nda teknik direktör Hakan Kutlu, takımın manevi destekten öte maddi desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, “Para almamalarına rağmen mücadele eden oyuncularımı kutluyorum.

Bu hafta olmazsa, önümüzdeki haftalarda istifa ederim” dedi.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kutlu, erken yenilen gol nedeniyle maça neredeyse 1-0 geride başladıklarını vurgulayarak, oyuncularının çok çabuk toparlanarak, oyunun hakimiyetini sağladığını söyledi

Kutlu, 2 takım arasında büyük bir rekabetin olduğunu kaydederek, "3 puan için gelmiştik ama bu atmosfer önünde iyi futbol oynayıp, 1 puanla dönmek de çok köyü sayılmaz” şeklinde konuştu.

Takımın yaşadığı ekonomik sıkıntılara değinen Kutlu, futbolcuları, maaşlarının aksamasına rağmen iyi mücadele ettiklerinden dolayı kutladı. Kutlu, İçel İdmanyurdu’na yönelik manevi desteğin olduğu ancak maddi yönde yeterli desteği göremediklerinden yakınarak, “Normal şartlar altında istifa kararı almıştım ki istifa da etmem gerekiyor. Gerçekten mali sıkıntılar yaşayan bir takımız. Oyuncularımız arasında 5 aydır parasını alamayan arkadaşlarımız var. Şehrin büyüklerine bu takıma verdikleri manevi destekten dolayı teşekkür ederiz ama bizim artık maddi desteğe ihtiyacımız var” diye konuştu

İstifa kararını oyuncular ile bir kez daha değerlendireceğini vurgulayan Kutlu, bu hafta olmasa da gelecek haftalarda istifa edebileceğini açıkladı.

Kutlu’nun açıklaması sırasında Adana Demirspor’a Adanaspor şeklinde hitap etmesi dikkat çekti.

İçel İdmanyurdu’nun Sırbistanlı oyuncusu Mitrovic de teknik direktör Hakan Kutlu’nun açıklamalarına destek verdiğini kaydederek, “Maçın 1. dakikasında kazara bir gol yedik. Ama beraberliği de çabuk yakaladık. Bence de maçın sonucu beraberlikti” diye konuştu.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, maçın ardından yaptığı değerlendirmede ligde 3 haftadan beri berabere kaldıklarına dikkat çekerek, “Gerçekten oynadığımız futbolun üzerine katıyoruz ama sonuç almakta enteresan derecede şanssızlıklarımız var. Bu maçta bu şanssızlıkların doruk noktaya çıktığını düşünüyorum. Özellikle 3 tane zorunlu değişiklik bizim hamle gücümüzü zayıflattı” şeklinde konuştu.

Adana Demirsporlu oyuncu Yiğitcan ise iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve maçı hak eden taraf olduklarını söyledi.

Kaynak: İHA