Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak Açıklaması

Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak, UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova karşısında elde ettikleri başarının enerjisinin en az sahada ter döken kendileri kadar ebediyete uğurladıkları Trabzonsporluların manevi gücünden de geldiğini bildirdi.


Kıvrak, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Legia Varşova maçında önemli bir galibiyet ve üç puan aldıklarını vurgulayarak, bunun sevincini yaşadıklarını belirtti.

Bu sevinci yaşarken dahi unutmamaları gereken bir şey olduğuna dikkati çeken Kıvrak, ''Bütün mevcudat enerjisini bağlı bulunduğu köklerinden alır. Köklerine hak ettiği saygıyı duymayan yapılar ayakta kalamaz, yaşayamaz. Elde ettiğimiz bu başarının enerjisi en az sahada ter döken bizler kadar ebediyete uğurladığımız Trabzonsporluların manevi gücünden geliyor" dedi.

Kıvrak, "Köklerimizden biri olan Kadir Özcan hocamızın henüz çok taze olan acısı ve özlemi biliyorum ki camiamızın gönlündedir. Vefakar taraftarımızın çağrısı ve coşkun güçlü tezahüratı bugün Kadir Özcan hocamıza aittir. Bu kutlamayı ve gönüllere çağrı olan alkışları ona ithaf ediyoruz" ifadesini de kullandı.

Kaynak: AA