Kartal Ege'de 3 Puan Arıyor

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasın Beşiktaş, deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk olacak. Akhisar Belediyespor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Onun yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.

BILIC KULÜBEDE
Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçta teknik direktör Slaven Bilic, takımının başında yer alacak. Galatasaray ile oynanan olaylı derbide hakeme yönelik sözleri nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç ceza verilen Bilic'in bu cezası Çaykur Rizespor maçında tamamlandı. Hırvat çalıştırıcı, bugünkü maçta yedek kulübesinde takımını yönlendirecek.

ATIBA VE OĞUZHAN KAFİLEDE
Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Akhisar Belediye'ye konuk olacak Beşiktaş'ta sakatlık sonraası, Oğuzhan ve Atiba Hutchinson kadroya alındı. Sivok'la Necip ise kadroda bulunmuyor.

OLCAY FORMSUZ
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Akhisar Belediyespor'a konuk olacak Beşiktaş'ta Olcay Şahan'ın gol yollarındaki formsuzluğu Slaven Bilic'i düşündürüyor. Beşiktaş 'ın geçen sezon en çok gol atan oyuncusu 11 golle Olcan Şahan olmuştu. Olcay bir çok maçta takımını sırtlarken sezona iyi başlamamış ilk 8 haftada 1 gol atmıştı. Milli futbolcu bu sezonda ilk 8 haftada sadece 1 gol attı.

MUHTEMEL 11'LER

Akhisar Belediyespor

Oğuz
Emrah
Sonko
Uğur
Çağdaş
Merter
Bilal
Ahmet Cebe
Bruno
Güray
Niasse

Beşiktaş
Tolga
Serdar
Ersan
Escude
Motta
Gökhan Töre
Veli
Hutchinson
Fernandes
Olcay
Almeida

Saat: 19.00
Stat: 19 Mayıs
Hakem: M. Kamil Abitoğlu
Yayın: Lig TV

GOL SORUNU
Beşiktaş hükmen kaybettiği Galatasaray mücadelesinden sonra gol atmakta zorlandı. Son 3 haftada Beşiktaş sadece 1 gol atabildi. 6.haftada M.P.Antalyaspor 'a 2-0 kaybeden Beşiktaş takımı 7.haftada Eskişehirspor 'u Ömer Şişmanoğlu 'nun attığı golle 1-0 yendi. Beşiktaş geçen haftada sahasında Ç.Rizespor ile 0-0 berabere kaldı.

AKHİSAR EVİNDE PARÇALIYOR
Süper Lig 'e ilk kez geçen sezon çıkan Akhisar Belediyespor sahasında dört büyüklerden üç tanesini yendi. Geçen sezon Trabzonspor 'u 1-0, Beşiktaş 'ı 4-1 yenen Akhisar Belediyespor bu sezonda Trabzonspor 'u 3-0, Galatasaray 'ı 2-1 mağlup etti. Ege temsilcisi, 26 Ekim Cumartesi günü Beşiktaş'ı evinde konuk edecek.

MANİSA'DA CEHENNEM

Akhisar Belediyespor bu sezon iç sahada oynadığı 4 maçı da kazandı. Sahasında 4 'te 4 yapan ve 12 puan toplayan Akhisar Belediyespor böylece bu sezon iç sahada puan kaybetmeyen tek takım oldu. Akhisar Belediyespor bu sezon tüm gollerini iç sahada attı. (10 gol)

Akhisar Belediyespor geçen sezon sahasında oynadığı son 4 maçta 4 galibiyet almıştı. Akhisar Belediyespor bu sezonda sahasında oynadığı ilk 4 lig maçında Elazığspor 'u 3-1, Trabzonspor 'u 3-0, Gaziantepspor 'u 2-0, Galatasaray 'ı 2-1 yendi. Akhisar Belediyespor sahasında en son geçen sezon 24.haftada Elazığspor karşısında 1-0 'lık sonuçla kaybetmişti.