Çorum Belediyespor Puan Kaybetmek İstemiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un Teknik Direktörü Sedat Özbağ, yarın kendi sahalarında karşılaşacakları Bursa Nilüferspor maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Artık evimizde bir facia daha yaşamak istemiyoruz" dedi.


Özbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursa Nilüferspor maçıyla birlikte yeni başlangıçlara imza atmak istediklerini ifade ederek, maçı kazanarak zirve yolundaki yükselişlerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Önceki hafta iç sahada Elibol Sandıklıspor karşısındaki mağlubiyetin kendilerini olumsuz etkilediğini dile getiren Özbağ, "Artık evimizde bir facia daha yaşamak istemiyoruz. Bu doğrultuda, bundan sonra iç saha maçlarımızın tamamını kazanmak istiyoruz. Hedefe giden yol, zaten sahamızda oynayacağımız maçlardan geçiyor. Bursa Nilüferspor, daha önce çalıştırdığım, tanıdığım bir takım. Gerekli araştırmalarımızı yaptık. Tamamen galibiyete odaklandık. Bu maç, ders alacağımız değil, ders vereceğimiz bir maç. Artık üzerimizdeki bazı yüklerden kurtulmamız gereken bir maç" diye konuştu.

Özbağ, yarınki maçta taraftarların kendilerine destek vereceğine inandığını kaydetti.

Kaynak: AA