Başkan Çerçioğlu Beşiktaş’ı Aydın’a Davet Etti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.


Beşiktaş Başkanı Orman'a ziyareti sırasında Danışmanı Barbaros Yarkın, TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak ve Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan ve Aydın Beşiktaşlılar Derneği üyeleri eşlik etti.
Ziyaret nedeniyle Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’a teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, Beşiktaş Futbol takımını Aydınspor 1923 ile dostluk maçı yapmak için Aydın’a davet etti.

Başkan Çerçioğlu, Beşiktaş ve Aydınspor’un aynı renklere sahip olduğunu belirterek, “Aydınspor 1923’ün renkleri de Beşiktaş’ın renkleri gibi siyah beyaz. Renk kardeşliğimiz var. Bu yüzden Beşiktaş’ı Aydın’a dostluk maçı yapmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Teknik heyetin uygun görmesi halinde Beşiktaş Futbol takımının Aydın’a dostluk maçı yapmak için geleceğini belirten Fikret Orman, Aydın’daki stadın durumunu da sordu. Aydın’a 50 bin kişilik “Zeybek Arena” isimli stat yapacağını belirten Başkan Çerçioğlu, “Aydın birinci derecede deprem bölgesi. Biz de depreme dayanıklı, her açıdan vatandaşımızın rahatça maç izleyebileceği 50 bin kişilik Zeybek Arena yapacağız” dedi.

Yeni yapılacak stadın isminin “Zeybek Arena” olacak olmasından dolayı gülümseyen ve ismin hoşuna gittiğini belirten Fikret Orman, kendilerinin de yeni İnönü Stadı yaptıklarını, Aydın’da yapılacak yeni stadı incelemek üzere mimarlarını Aydın’a göndereceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA