Akhisar'da Maç Sonu!

Spor Toto Süper Lig'de 3-3 biten Akhisar Belediye-Beşiktaş maçı sonrası oyuncular önemli açıklamalarda bulundu.

OLCAY ŞAHAN

Maçta takımı adına gol atan Olcay Şahan, "Aslında maça iyi başladık, öne de geçtik. Normalde biz öne geçersek kolay kolay gol yemezdik. 5-10 dakika sahada yoktuk, sonrasında arka arkaya goller yedik. Pozisyonlarımız vardı, kazanabilirdik de ama olmadı." diyerek maçı değerlendirdi.

Koşu rekoru kırılması üzerine değerlendirmelerde bulunan Olcay,"Normal benim rekor kırmam bugun takım olarak çok koştuk. Özellikle ilk yarıda çok koştuk. Ama artık önümüzüe bakmamız lazım. Gelecek hafta kesinlikle kazanamalıyız." dedi.

Son olarak Oğuzhan'dan bahseden Olcay Şahan, "Oğuzhan çok büyük yetenek. O bizimle olduğu zaman takım olarak daha iyi oynuyoruz. Maçtan önce de bir kaç görüntü izlemiştik Oğuzhan'la beraber. Ben de ona, "Bana asist yapacaksın" demiştim." diyerek sözlerini tamamladı.

ATİBA HUTCHİNSON

"İki takım da hücum futbolu oynadı. Çok güzel bir maç oldu ama malesef kazanmayı başaramadık. Üç puanları tekrar alıp zirve mücadelesini sürdürmek için kazanmamız gerekiyor. Bunun için savaşacağız."

"Hücum olarak gayet iyiydik 3 gol attık ama savunmada bazı bozisyonlarda sakarlık yaptık. Savunmadaki zaaflarımızı önümüzdeki maçlarda düzeltmemiz gerekiyor."

OĞUZHAN ÖZYAKUP

"Milli arayı da sayarsak 6 haftadır forma giyemiştim. Doktor, fizyoterapist ve masörlere çok teşekkür ediyorum. İyi bir maç oldu. Takım olarak yediğimiz goller çok şanssız goller oldu. Devreye 3-2 girmemiz iyi oldu. Kolay gol yiyen takım değiliz ama garip garip goller yedik. Birinde kaydı, birinde top arkadaşımıza çarptı önüne düştü ama olacak şeyler bunlar."


BİLAL KISA

"Son yılların belkide en iyi mücadelesi, en iyi futbolunun oynandığını söyleyebilirim. Herkes çok güzel, zevkli bir maç izledi. Geriye düştük, müthiş bir geri dönüş yaptık. İkinci yarıda beraberlik geldi. İkinci yarı Beşiktaş baskılı oynadı. Bu futboluma devam etmek istiyorum. Takım olarak iyi oynuyoruz. Bu da bireysel performansıma yansıyor. Genç oyuncularımızda var ve onlar içinde iyi bir tecrübe olutor. İnşallah bu performansımız devam eder"

UĞUR DEMİROK

"Böyle bir skorun ortaya çıkmasının nedenini bilmiyorum ama açık oynadık. Büyük takımlara karşı genelde açık oynanmaz ama biz kendi oyunumuzu oynadık. İlk yarı 3-1 içeri girseydik daha farklı olurdu. İki taraf içinde git gelli bir maç oldu. İyi oynadığımızı düşünüyorum ama 3-1'den sonra 3-3'e gelmemesi lazımdı"