PERDE AÇILIYOR... LİDER ANTEP SINAVINDA!

Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe evinde Gaziantepspor'u ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe evinde Gaziantepspor'u ağırlayacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi hakem İlker Meral yönetecek. Onun yardımcılıklarını ise İsmail Şencan ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Bülent Gökçü.

YENİDEN CUMA...
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe, 2 sezon sonra cuma maçı yapacak. Fenerbahçe son 2 sezonda ilk kez bu hafta Cuma günü lig maçına çıkıyor. Fenerbahçe 2013-14 ve 2012-13 sezonlarında Cuma günü maç oynamazken en son 2011-12 sezonu 30.haftasında 09.03.2012 tarihinde Ankaragücü (2-0) deplasmanında Cuma maçı oynamıştı. Sarı-lacivertliler sahasında ise en son 4 sezon önce Cuma günü lig maçı oynamıştı. 2009-10 sezonu 18.hafta maçında Fenerbahçe, 22.01.2010 Cuma günü Denizlispor 'u evinde 3-1 yenmişti.

BÜYÜK ÜSTÜNLÜK
Fenerbahçe, Süper Lig'de Gaziantepspor ile sahasında 27 maç yaptı. Lig tarihi boyunca oynanan 27 maçta sarı-lacivertli takım 23 kez kazanırken 3 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Fenerbahçe ev sahibi olduğu maçlarda rakibine karşı %85 kazanma oranı yakalarken lig tarihinde Gaziantepspor'a sahasında sadece 1980-81 sezonunda (32 yıl önce) 1-0 'lık skorla kaybetmişti.

UYGUN YANAL'A ÜSTÜN GELİYOR
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın, kırmızı-siyahlıların hocası Bülent Uygun'un çalıştırdığı takımlara karşı galibiyeti bulunmuyor. Ersun Yanal ile Bülent Uygun teknik adam olarak Süper Lig 'de daha 4 kez karşılaştı. Ersun Yanal 'ın görev yaptığı takımlar, Bülent Uygun yönetimindeki takımları yenemedi. Oynanan 4 maçın 3 tanesinde Bülent Uygun 'un görev yaptığı takım kazanırken 1 maç berabere bitti.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Volkan
M.Topuz
Alves
Egemen
Caner
Emre (Alper)
M.Topal
Holmen
Kuyt
Sow
Emenike
GAZİANTEPSPOR
Serdar
Şenol Can
Stankevicius
Kecojevic
Ekrem Dağ
Medunjanin
Orhan Gülle
Stilic
Traore
Cenk Tosun
Muhammet

HAKEM: İlker Meral
STAT: Şükrü Saracoğlu
YAYIN: Lig TV
SAAT: 20:00