Menemen Belediyespor Kayseri Deplasmanına Hazır

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta 18 puanla lider konumda bulunan Menemen Belediyespor zorlu Kayseri Şekerspor deplasmanı için hazırlıklarını tamamladı.


Bugün yapılan son antrenmanın ardından yarın uçakla Kayseri'ye gidecek olan sarı lacivertliler, burada da yaptıkları idmandan sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

Menemen Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Koordinatörü Mehmet Arslan takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmadığını belirterek şunları söyledi:

"Takım olarak güzel bir hava yakaladık. Oyuncular antrenmanlarda işlerini ciddiye alarak çalışıyor. Oyuncularımız maçlarda tüm eforlarını sarf ediyorlar. Geçen seneye göre kart sayımızda büyük bir azalma var. Ligde oynadığımız 8 maçta 16 sarı kart gördük. Kırmızı kartımız yok. Bu da bizim tatlı sert futbolumuzun göstergesi. İyi top oynuyoruz ve karşılığını alıyoruz. Umarım Kayseri'nden de puan veya puanlarla döneriz."

Teknik direktör Taner Taşkın da Kayseri Şekerspor deplasmanının ciddiye alınması gereken zor bir deplasman olduğunu vurgulayarak, "İç sahada 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetleri var. 9 gol atıp 5 gol yemişler. Sahasında seyirci desteğiyle iyi işler başaran bir takım görüntüsü var. Fakat bizim takımımız da yavaş yavaş oturuyor. Kayseri'den en az 1 puan ile döneceğimize inanıyorum" dedi.

27 Ekim Pazar günü saat 13.30'da Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Sahasında oynanacak karşılaşmayı Eser Birinci, Murat Vezne ve Can Yamaç yönetecek.

Kaynak: AA