Manavgat Evrensekispor'da Orhangazispor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, Pazar günü karşılaşacağı Orhangazispor maçı hazırlıklarını Sportif Direktör Kamil Atalay yönetiminde sürdürüyor. Futbolcular Atalay, yönetiminde bu günkü antrenmanda teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.


Sportif Direktör Kamil Atalay gazetecilere yaptığı açıklamada, maçtan galip ayrılmak istediklerini ve takım olarak bunu başaracak güçte olduklarını söyledi.

Pazar günü oynayacakları Orhangazispor'un da grubun güçlü ekiplerinden ve kendileri gibi hedefi olan bir takım olduğunu kaydeden Atalay, "Onlar da bizim gibi hedefi olan bir takım. Çekişmeli bir maç olacak. Maçtan galip gelebilmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Cezalı futbolcu bulunmadığını söyleyen Atalay, sakatlıkları geçen Zafer'in takımla çalışmalara başladığını Kemal'in ise düz koşu yaptığını söyledi

30 Ekim Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacaklarını anlatan Atalay, "Orhangazispor maçının ardından Salı günü kupa için Karabük'e geçeceğiz. Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası maçında Spor Toto süper lig takımlarından Kardemir Karabükspor ile karşılaşacağız. En iyi mücadeleyi vereceğiz. Takım olarak moral motivasyon olarak iyi durumdayız. Takım olarak tur atlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA