Kurslara Yakın Takip

Düzce Gençlik Hizmetleri Ve İl Spor Müdürlüğü tesislerinde son iki yıl içinde yapılan spor branşı kursu 19’a çıkarken, İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, kursları yakından takip ediyor.

Şiran son olarak futbol okulundaki çocuklarla bir araya geldi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Gençlik Spor Futbol Okulu sporcuları ile bir araya geldi. Nurettin Zafer Stadyumunda yenileme çalışmaları nedeniyle Yunusemre Halısahada yapılan futbol okuluna her gün 40 sporcu katılıyor. Yaz okulundan bu yana çalışmalara devam eden sporcular, futbolun temelini Futbol Antrenörü Muhammed Kasım Polat’tan alıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, futbol okulunu ziyaret ederek, sporcularla sohbet etti.

İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, futbolun ülkemizde en çok sevilen spor dallarından biri olduğunu ve Düzce’de de birinci sırada yer aldığını kaydederek, “Sizlerin öncelikle spor kültürünü almanız gerekiyor. Ardından futbol ya da diğer branşlara yönelebilirsiniz. Hocanızın sizden istediklerini yerine getirin ki hem kendinize hem de ülkemize hayırlı işler yapabilin. Ben inanıyorum ki sizlerin içinden büyük futbolcular ve sporcular çıkacaktır” ifadelerinde bulundu. Şiran, daha sonra sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA