Fethiyespor Kulüp Başkanı Öztürk Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor'un Kulüp Başkanı İsmail Öztürk, "Bu camiayı seven, saygı duyan, Fethiyespor ruhunu bir şekilde hisseden insanların bu gidişattan rahatsız olduğunun farkındayız. Hiç kimse ligdeki durumumuzdan memnun değil, bizler de değiliz" dedi.


Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ile düzenlediği basın toplantısında, takımın ligdeki durumu ve yönetime yapılan eleştirilerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yaklaşık 5 yıldır Fethiyespor Kulübü'nün yönetiminde görevlerini sürdürdüklerini ifade eden Öztürk, 5 yıllık süreç içerisinde iyi ve kötü günler geçirdiklerini, eksik ya da fazla idarecilik yaptıkları dönemler olduğunu söyledi.

Ligdeki istemedikleri durumdan dolayı sıkıntı yaşadıkalarını belirten Öztürk, "Bu camiayı seven, saygı duyan, Fethiyespor ruhunu bir şekilde hisseden insanların bu gidişattan rahatsız olduğunun farkındayız. Hiç kimse ligdeki durumumuzdan memnun değil, bizler de değiliz" diye konuştu.

Mayıs ayında görev süresinin sona erdiğini hatırlatan Öztürk, bu zamanı beklemeden de iyi yapacağına inanan, plan ve projeleri olan insanlar var ise derhal görevi bırakabileceğini kaydetti.

Öztürk, 5 yıllık bütünlük içerisinde Fethiye'nin spor kamuoyunun önde gelen insanları ile camiaya her geçen gün anlam katan gelişim ve değişimlerle görev yapmaya çalıştıklarını anlatarak, şöyle devam etti:

" gibi söylemlerde bulunmayacağım. Geçmişle avunan sadece kendini avutur ve bizler böyle insanlar değiliz. Her zaman hedefi olan, geldiği yeri koruyup daha yukarılara çıkmaya çalışan tarzda insanlarız. Bizim yönetimimizin genel anlayışı budur. Bütünlüğümüzü hiç kimsenin rencide etme şansı yoktur."

- "Ben hesabımı adam gibi sorun tribünlere veririm"

Fethiyespor camiasına 27 yılını verdiğini ve bu göreve atamayla getirilmediğini ifade eden Öztürk, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ben hesabımı, adam gibi soran tribünlere veririm. Tribün bana hesap sorduğu zaman ben de haddimi bilirim. O zaman demek ki yolun sonuna gelmişizdir. Tribün bana güveniyorsa bundan sonrada güvenmeye devam edecektir. Çünkü İsmail Öztürk o tribünleri ne futbol oynadığı zaman ne idarecilik yaptığı zaman ne de başkanlık yaptığı zaman mahcup etmemiştir. Bir kere mahcup ettiysem hemen görevi bırakacağım. Eğer mahcup etmediysem, bunun savaşını 27 yıllık süreçte hep verdiysem, o tribünler her zaman bana sahip çıkmak zorunda. Çıkmadığı gün saygıyla kenara çekilmesini de bilirim. Fethiyespor her zaman camiamızdır."

"Bu işin devresi var, lig sonu var. Bu süreçte hep birlikte neler yaşayacağımızı göreceğiz" diyen Öztürk, kendisi ve ekibinin pes etmeyeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA