Balıkesir'den Kısa Kısa

Türkiye Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Bandırma Kırmızı'nın antrenörü Yalçın Kaya Küçüközkan, genç bir takım oldukları için sayı atmakta zorlandıklarını söyledi.


Küçüközkan, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 59-57 yenerek ilk galibiyetlerine ulaştıklarını belirterek, takımın özellikle ilk yarıdaki mücadelesini beğenmediğini ifade etti.

Bu oyunun hiçbir zaman maç kazandırmayacağını gençlere anlattığını dile getiren Küçüközkan, şunları kaydetti:

"Eğer iyi bir takım olabilirsek, iyi mücadele edersek, gençliğimizi sahaya yansıtabilirsek o zaman kazanacağımızı kendileriyle konuşuyoruz. İlk yarıdaki mücadelede savunmada da istediğimiz organizeyi yapamadık. İkinci yarı tüm takım bir araya geldi. Gençliklerini hatırladılar. Sahada mücadele etmeden maç kazanılmayacağını gösterdiler. Açıkçası biz genç bir takım olduğumuz için sayı atmakta zorlanıyoruz. Her maçımız bizim bu şekilde geçecek. "

-Erdek Devlet Hastanesinde ilk doğum gerçekleşti-

Öznur ve Süleyman Göknar'ın bebekleri Yusuf Kadir, Erdek Devlet Hastanesi Doğum Servisinde dünyaya gelen ilk bebek oldu. 3,5 kilogram ağırlığında olan Yusuf Kadir bebek, sezaryenle dünyaya geldi.

Bebeği ve ailesini Erdek Devlet Hastanesinde ziyaret eden Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, hastanenin eksikliklerinin hızla tamamlandığını, ilk doğumun gerçekleştiğini söyledi.

Erdek'te yaşayan çiftlerin, devlet hastanesinin olanaklarının yetersiz olması nedeniyle yıllardır bebeklerini dünyaya getirmek için Bandırma Devlet Hastanesine gitmek zorunda kaldığını belirten Aysan, "Artık bebeklerimiz burada dünyaya gelecek ve nüfus cüzdanlarında doğum yeri olarak Erdek yazacak" dedi.

Kaynak: AA