Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, bu hafta sahalarında karşılaşacakları Erzincan Refahiyespor'u maçını kazanmak için sahada ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söyledi.


Şahin, son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarını telafi edip çıkışa geçmek istediklerini belirterek, "Hafta sonu yapacağımız Erzincan Refahiyespor karşılaşmasıyla son haftalardaki kötü gidişimize 'dur' demek istiyoruz. Karşılaşmaya iyi hazırlanıyoruz. Takımımızın performansı oldukça iyi. Futbolcularımız da sorumluluklarının bilinciyle maça hırslı hazırlanıyorlar. Bu maçı kazanmak için sahada elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Şahin, "Rakibimiz Erzincan Refahiyespor sıralamada bizim hemen arkamızda yer alıyor. Bu nedenle sahamızdan puan ya da puanlarla ayrılmak isteyecektir. Biz de baskılı futbolumuzla onlara pozisyon vermeden sonuca gitmeye çalışacağız. Bu maçı kazanmak zorundayız. Menemen Belediyespor ve İstanbulspor karşılaşmalarında yenilmemezi rağmen çok iyi mücadele etmiştik. Aynı mücadeleyi Erzincan Refahiyespor karşısında da gösterip sahadan galip ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Şahin, tüm Arsinsporlulardan bi maçta tribündeki yerlerini alarak takımlarını desteklemelerini istedi.

Kaynak: AA