Adıyaman'dan Kısa Kısa

Adıyamanlı eksrimciler "Büyükler Türkiye Şampiyonasına" katılacak.


Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı açıklamada, Adıyaman'da Eskrim sporunun yeni olmasına rağmen çok başarılı sporcular yetiştirdiklerini söyledi.

Ulusal ve uluslararası müsabakalara katılan sporcu sayısının her geçen gün arttığını, genç sporcularımızın elde ettiği başarıların yeni sporcuları da motive ettiğini belirten Bağcı, şunları kaydetti:

"Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığının 2013 faaliyet programı kapsamında 26- 27 Ekim'de Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılacak olan "Büyükler Türkiye Şampiyonasına" 1 idareci ve 3 sporcumuz katılacak. Sporcularımızın ilimizi çok iyi bir şekilde temsil edip alacakları madalyalarla bizleri mutlu edeceklerine inanıyorum. Sporcularımıza ve antrenörümüze şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

- Çelikhan Devlet Hastanesine uzman doktor atandı

Çelikhan Devlet Hastanesine Aile Hekimi Uzm Dr. İpek Karcı atandı.

Karcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çelikhan'ın insanlarının sıcak ilgi ve alakalarını hissettiğini belirterek, Çelikhan'a atadığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Karcı, hasta kabulüne başladı.

Kaynak: AA