Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncusu Gökhan Güney, Gaziosmanpaşa maçıyla birlikte tekrar galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.


Turgutluspor maçında takım olarak kötü oynadıklarını ifade eden Güney, “Geçtiğimiz hafta Turgutluspor’a sahamızda 2-1 yenildik. Takım olarak bu karşılaşmada kötü mücadele ettik. Aslında biz bu değiliz. Kendi futbolumuzu ortaya koyduğumuz zaman yenemeyeceğimiz takım yok” dedi.

Güney, Gaziosmanpaşa ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydederek, “Geride kalan 2 haftada 5 puan kaybettik. Bu hafta deplasmanda Gaziosmanpaşa ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Amacımız bu karşılaşmayı kazanıp, tekrar galibiyet serisi yakalamak” ifadesini kullandı.

Güney, takım olarak Gaziosmanpaşa maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Zorlu deplasmanda kart cezalısı Fahri Tatan forma giyemeyecek. Ama ben onun yerine sahada kim oynarsa oynasın terinin son damlasına kadar mücadele edeceğine inanıyorum. Ben de bu zorlu karşılaşmaya kendimi hem fiziksel hem de zihinsel olarak hazırlıyorum” diye konuştu.

YENİ MALATYASPOR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından bir dönem Malatyaspor’da da görev yapan 1461 Trabzonspor'un Teknik Direktörü Kadir Özcan’ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınlandı.

Kulüp adına açıklamada bulunan İdari Menajer Selçuk Günaydın, “Malatyaspor’da da bir dönem görev yapan Kadir Özcan’ın geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmesi bizleri derinden üzmüştür. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, 1461 Trabzonspor camiasına ve spor camiasına başsağlığı dileriz” dedi.

Kaynak: İHA