Cenk Tosun'dan Fenerbahçe'ye...

Gaziantepspor'un önemli isimlerinden Cenk Tosun, Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi bir dönemden geçtiklerini belirten Cenk, güzel galibiyetler aldıklarının altını çizdi.

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Celal Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Uygun gözetiminde gerçekleşen antrenman koşu ve egzersizlerle başladı. Futbolcular daha sonra yarı alanda maç ve taktik çalışma yaptı. Sakatlığı devam eden Serdar Özbayraktar antrenmanı koşuyla tamamladı. Cenk Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, son 3 haftada 7 puan aldıklarını, bunun da takımı motive ettiğini söyledi.

Geçen hafta 3-3 biten Torku Konyaspor maçına da değinen Tosun, "3-1'den sonra işi biraz ciddiye alsaydık belki sonuç 4-1 veya 5-1 olabilirdi. Bundan ders aldık. İyi bir dönemden geçiyoruz. Güzel maçlar ve galibiyetler aldık" dedi. İstanbul'dan puanla dönmek istediklerini vurgulayan Tosun, deplasmanda zor bir maça çıkacaklarını dile getirdi.

Fenerbahçe maçında da gol atmak istediğini kaydeden Tosun, "İyi oynayıp gol atarsam daha da güzel olacak" ifadelerini kullandı.