Manisaspor Taraftarından Serhat Orhan'a Destek

Aylar öncesinden Ak Parti’den Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Serhat Orhan’a Manisaspor taraftarından destek geldi.

Manisaspor taraftar grubu Tarzanlar son oynanan lig karşılaşmasında tribünde Serhat Orhan tezahüratları yaparken, “Çare Serhat Orhan” yazılı bir pankart açtılar.

Manisaspor’un evinde İstanbul Büyükşehir Belediyepsor’u mağlup ettiği karşılaşmada sık sık kendi şahsına tezahürat yapan taraftarlara teşekkür eden Serhat Orhan, “PTT 1. Lig temsilcimiz Manisaspor ‘un güçlü rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u yenmesi hepimize büyük bir mutluluk yaşattı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig kapısından dönen Manisasporumuzun bu sezon Süper Lige yükseleceğine yürekten inanıyor ve Manisalılık ruhu içerisinde el ele, hep birlikte bunun gayretinde olacağımızı belirtmek istiyorum. Ayrıca maç esnasında hem tezahüratlarıyla hem de açmış oldukları pankartlarla şahsıma göstermiş oldukları ilgiden dolayı tüm Manisaspor taraftarlarına teşekkür eder, Manisasporumuzu bir kez daha tebrik ederim” dedi.

Kaynak: İHA