Gol sevincinde sakatlanan futbolcular

Gol sevincinde sakatlanan futbolcuların zor anları

1 Maurides

Brezilya Kupası'nda Internacional ve Atletico Mineiro arasında oynanan karşılaşmada kariyerinin ilk golünü maçın 88. dakikasında kaydeden 19 yaşındaki Maurides, golü takla atarak kutlamak istedi, sağ dizi döndü. Maça henüz 8 dakika önce Diego Forlan'ın yerine dahil olan Maurides oyuna devam edemedi. Maçın ardından takım doktoru da genç oyuncunun sahalardan bir süre uzak kalacağı belirtti.

2 Saulo

Brezilya 2. Lig takımlarından Sport Recife'nin kalecisi Saulo gol sevinci sırasında sakatlandı. Takımının Vitoria'ya karşı oynadığı ve 2-1 kazandığı karşılaşmada kalesini terk ederek rakip kalede kornerden yaptığı kafa vuruşunda 90. dakikada takımını öne geçiren Saulo, sevincini paylaşmak için tribünlere doğru koşarken sakatlandı. Talihsiz kalecinin en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.


3 Fabian Espindola

Los Angeles Galaxy'nin Real Salt Lake ile karşı karşıya geldiği maçta gol atan Arjantinli oyuncu Fabian Espindola, attığı gole sevinirken ayağını kırdı. Üstelik attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Espindola yaptığı açıklamada, başına gelen olaydan utanç duyduğunu söyledi.