Gaziantepspor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Gaziantepspor bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan antrenmana futbolcular, teknik direktör Bülent Uygun ve yardımcılarının koordinesinde açma germe egzersizleri ile başladı.

Antrenmanın ana bölümünde yarı sahada pas çalışması yapıldı. Teknik ve taktik ağırlıklı yapılan antrenmanda futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Son 3 haftada toplanan 7 puanla moral bulan futbolcular Fenerbahçe maçına konsantre olmaya çalışıyor.

Gaziantepsporlu Stankevicius, ligin lideri ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Rakibimiz Fenerbahçe ve saygı duyarak oynayacağız. Kafa olarak hazırlanıyoruz. Ne yaptığını bilen bir hocamız var. Onun önderliğinde bu maç için hazırlanıyoruz. Konsantrasyon üst düzeyde olacaktır elbette. Tabi son maç kaybetmedik ama kazanamadık da. Son 3 maçta çok iyi bir performansımızın olduğunu düşünüyorum. Bu performansı Fenerbahçe karşısında da devam ettireceğiz. Bu yüzden daha üst düzey bir konsantrasyonla oynayacağız" dedi.

Gaziantepsporlu Muhammet ise Fenerbahçe deplasmanının zorlu olacağını ifade ederek, “Spor Toto Süper Ligdeki tüm takımlar için Fenerbahçe deplasmanı zor bir deplasman. Ne kaybetmeye ne beraberliğe gidiyoruz. İnşallah bu maçtan da alnımızın akıyla çıkarız" diye konuştu.

Torku Konyaspor maçının kendileri için kötü bittiğini de anlatan Muhammet, "Yenilseydik bu kadar handikap yaşamazdık. 3-1 aldığımız maçı 3-3’e getirtmek bizi yıprattı takım olarak açıkçası. Bu bir gerçek ama futbol burada bitmiyor. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. O maçı alarak bu 3-3 beraberliği telafi etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Taraftarların son maçta kendilerini çok iyi desteklediğini belirten Muhammet, "Yaklaşık 3 yıldır buradayım. Torku Konyaspor maçındaki taraftarımızdan etkilendim açıkçası. İlk kez böyle bir atmosfere karşılaştım. Gerçekten çok etkilendim. Bizi bu şekilde desteklemeye devam ederlerse önümüzdeki süreçte birlik ve beraberlik içinde daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Bu atmosferi bozmayalım” diye konuştu.

Öte yandan sakatlığı devam eden Serdar antrenmana düz koşuyla katıldı.

Kaynak: İHA