Yeni Diyarbakırspor Kaybettiği 2 Puana Üzülüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, Denizli Belediyespor maçında aldığı beraberliğe sevinmedi.


Kulüp sportif direktörü Vedat Tanrıverdi yaptığı açıklamada, Denizli Belediyespor ile sahalarında karşılaştıkları maçta takımının iyi oyun sergilemesine rağmen maçtan galibiyet ile ayrılamadığını belirtti.

Bu maçta kart cezalısı kaptan Hüseyin ile sakatlıkları devam eden Hakan ve Ceyhun'un forma giyemediğini söyleyen Tanrıverdi, eksiklere rağmen iyi oyun sergileyen takımının yakaladığı 4 net pozisyonu gole dönüştüremediğini bildirdi.

7 binden fazla taraftarın kendilerine destek verdiğini, 1-1 berabere sonuçlanmasına rağmen maç sonucunda taraftarın takımı tribünlere çağrıp alkışladığını kaydeden Tanrıverdi, şöyle konuştu:

"3 oyuncumuzun yerine forma giyen oyuncularımızda çok iyi mücadele etti. Ancak şansızlık sonucu bir türlü ikinci gole ulaşamadık. Muhteşem taraftara galibiyet izlettiremediğimiz için üzgünüz. Çok iyi bir ekibiz ve şampiyonluğu hedefliyoruz. Son iki haftada aldığımız galibiyetlere üçüncüsünü eklemek istiyorduk ama olmadı. Bu maçta 2 puanı kaçırdığımıza üzülüyoruz. Maçta galibiyeti hak eden taraftık. Bu maçı unutup, gelecek hafta Kocaeli deplasmanında oynayacağımız maça konsantre olacağız. Bize centilmence destek veren taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bu maçta kaybettiğimiz puanı telafi edeceğiz."

Kaynak: AA