Yazıcı’dan Eleşlerspor Kulübü'ne Ziyaret

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Alaplı Belediyespor Kulübü Başkanı Tarık Yazıcı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Eleşlerspor Başkanı Serkan Elcivan’ı ziyaret etti.

Alaplı Belediyespor Kulübü Başkanı Tarık Yazıcı, ziyarette yaptığı konuşmada kardeş kulüp Eleşlerspor’a her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Eleşlerspor'un antrenmanına izleyen Başkan Serkan Elcivan ve futbolcularla bir süre sohbet eden Yazıcı, “Eleşlerspor bizim kardeş takımımız. Her zaman onların yanında olacağız. Maddi ve manevi desteklerimizi kendilerinden esirgemeyeceğiz. İlçemizde futbol kültürünü ve alt yapısını tekrar oluşturmak için kulüplerimize ihtiyaç vardır. Başta Eleşlerspor ve Gümelispor olmak üzere Alaplı Belediyespor ile birlikte ilçemizin futbol kalitesini yükseltip takımlarımızın alt yapıların da büyük önem verip kaliteli ve yetenekli futbolcu kardeşlerimizi yeşil sahalara kazandıracağız” dedi.

Eleşlerspor Kulübü Başkanı Serkan Elcivan, başkan Tarık Yazıcı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden memnunluk duyduğunu söyledi.

Alaplı’da antrenman yapacak saha olmamasından dolayı ücretli olarak halı sahada antrenman yaptıklarını ve Alaplı sentetik futbol sahasının yapımının bir an önce bitirilmesi gerektiğini belirten Elcivan, “Çok zor şartlarda antrenman yapıyorıuz. Ücretli halı sahada takımımız maçlara hazırlanmaya çalışıyor. Sentetik futbol sahası yapımı bitirilemedi. Bizler yetkililerden sahamızı bir an önce teslim etmelerini bekliyoruz. Amatör ruhla futbol oynamaya çalışan genç kardeşlerimiz dört gözle kendi sahamızda futbol oynamak istiyorlar” diye konuştu.

Kaynak: İHA