Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin, ligde özellikle son 2 haftada iyi bir performans ortaya koyduklarını kaydederek, iyi futbollarını sürdürüp, galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

Takımın ortaya koyduğu performans ve futboldan memnun olduklarını ifade eden Perçin, “Ligin ilk 2 haftasında aldığımız beraberliklerin ardından Tokatspor ve Aydınspor 1923 karşılaşmalarında güzel bir performans ortaya koyarak, istediğimiz 3 puanları aldık. Bu iki karşılaşmada takımımız çok iyi bir performans gösterdi ve gerçekten güzel futbol oynadı. Amacımız bu güzel futbolumuzu sürdürüp, galibiyet serisi yakalamak” dedi.

Ligin beşinci haftasında deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Perçin, “Ligde 8 puan toplayarak, ikinci sıraya yükseldik. Tabi bunun yanında, her geçen gün yükselen bir form grafiğimiz var. Önümüzdeki Kırklarelispor maçında da güzel bir futbolla istediğimiz 3 puanı almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Enes Perçin, forvet oyuncusu Coşkun Yılmaz’a PFDK tarafından verilen cezanın ağır olduğunu savunarak, “Herhangi bir olay yaşanmadı ya da oyuncumuz taraftarlara karşı bir tahrikte bulunmadı. Sadece bir pozisyon içerisinde hareket yaptı. Ağır bir ceza oldu. Buna bir anlam veremedik. Bunu kabullenmekte oldukça zor” diye konuştu.

Enes Perçin, taraftarların Aydınspor 1923 karşılaşmasında takıma büyük bir destek verdiğini de sözlerine ekleyerek, “Her anlamda güzel bir maç oldu. Taraftarlarımız tribünleri doldurarak, 90 dakika boyunca futbolcularımıza destek verdi. Futbolcularımızda güzel bir futbolla, 3 puanı taraftarlarımıza hediye etti” şeklinde konuştu.

Aydınspor 1923 karşılaşmasını 250 Suriyeli vatandaşın izlediğini de kaydeden Perçin, “Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanımız Ertan Mumcu ile Malatya Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın güzel bir organizasyona imza attı. Bu kapsamda Aydınspor 1923 karşılaşmasını Malatya Beydağı Konteynır Kentte kalan 250 Suriyeli vatandaşımızda izledi. Büyük acılar çeken ve memleketlerinden uzakta yaşamlarını sürdüren Suriyeli vatandaşlarımız için iyi bir moral olduğunu düşünüyoruz. Yeni Malatyaspor olarak bundan sonrada bu tür sosyal sorumluluk projelerinde yer alacağız” dedi.

Kaynak: İHA