Şanlıurfaspor Adana Demirspor’a Bileniyor

Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Ligde üst üste aldığı iki galibiyet ile moral kazanan sarı yeşilliler, Adana Demirspor karşısında da aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

Fethiyespor ve Denizlispor maçlarından galibiyet ile ayrılan Şanlıurfaspor, Adana Demirspor hazırlıklarını Teknik Sorumlu Ömer Can Göksu nezaretinde yaptığı idmanlarla sürdürüyor.

Sarı yeşilli ekip, bir günlük iznin ardından gerçekleştirilen antrenman ile PTT 1. Lig'in 8. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, idmana Doktor Kontrolüne İzmir’e giden Banahene ve Yasin Avcı katılmadı.

Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman güç çalışmalarına yönelik topsuz koşularla devam etti. İdman yarı alanda çift kale kontrol pas oyunu ile sona erdi.

Sezon başında sakatlanarak, hiçbir maçta forma giyemeyen Şanlıurfaspor’un Ganalı futbolcusu Banahane, gittiği doktor kontrolünden sağlam döndü.

Teknik Sorumlu Ömer Can Göksu yaptığı açıklamada, Banahane’nin raporlarının temiz çıktığını ve bundan sonraki maçlarda hazır olması halinde takıma girebileceğini belirtti.

Sarı yeşilli kulübe geldiği günden bu yana istenilen performansı sergileyemeyen Sercan Yıldırım’a özel idman programı uygulayan Ömer Can Göksu, sabah saatlerinde GAP Vadisi tesislerine giderek Sercan’a antrenman programı uyguladı. Performans olarak istedikleri duruma gelene kadar Sercan’la ilgileneceklerini kaydeden Göksu, “Bu kadar yetenekli bir futbolcunun takıma daha çok katkı sağlaması gerekiyor, ama şuana kadar istediğimiz performansı göremedik, gerçek Sercan Yıldırım’a kavuşana kadar bu tür çalışmalarımız devam edecek” dedi

Sercan’ın sezon başı hazırlık kampına katılamaması ve uzun bir süredir maç oynayamamasından dolayı antrenman eksiği olduğuna dikkat çeken Göksu, “Oynanan lig maçları ile birlikte yapılacak olan ekstra antrenmanlar ile Sercan’ın eksikliğini bir an evvel giderip, eski günlerine çok kısa bir süre içerisinde dönüp, gollerine devam ederek Şanlıurfaspor’a katkısı daha da artacaktır” diye konuştu

Kaynak: İHA