Mersin İdmanyurdu Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

PTT 1. Lig takımlarından İçel İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, hiçbir takımı hafife almadıklarını, çok önemsedikleri Fethiyespor maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Kahramanlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün Niğde Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasını oynayacaklarını hatırlatarak, kupada çok iddialı olmamakla birlikte gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini belirtti.

Asıl hedeflerinin ligde başarılı olarak Süper Lig'e çıkmak olduğunu vurgulayan Kahramanlı, "Bizim hedefimiz Süper Lig. Önümüzde önemli bir maç var, rakibimiz yaralı. Bundan sonra hiçbir takımı hafife alamayız ve Fethiyespor maçı bizim için çok önemli. Üstelik, geçen hafta deplasmanda Adanaspor ile son dakikada berabere kaldı. İyi oynayan, koşan bir takım. Kolay bir maç değil ama bizim için önemli. Mutlaka bu maçı almak istiyoruz. Çünkü eğer hedefe gidecekseniz, bir hedefiniz varsa maçı kazanmak zorundasınız. Ben öyle inanıyorum ki, futbolcularım da bu konuda inançlı Fethiye'den puanlar döneceğiz" dedi.

Açıklamasında, özellikle taraftarlara da teşekkür eden Kahramanlı, "Geçen hafta da stadyumu doldurup destek verdiler. Biz bunu hep istiyoruz, taraftarlarımızın desteği olmadan olmaz. Onlarla birlikte bu takım inşallah hak ettiği Süper Lig'e çıkacak" diye konuştu.

Kaynak: İHA