Hokey Açıklaması

Rusya'da düzenlenecek Channel One Kupası'nın hazırlıkları sürdürülüyor.

Rusya Hokey Federasyonunun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Soçi kentinde 19-22 Aralık'da düzenlenecek turnuva öncesinde federasyon ve Rusya Spor Bakanlığı yetkilileri bir araya geldiği belirtildi.

Soçi'de düzenlenecek 22. Kış Olimpiyat Oyunları öncesi Bolşoy Buz Arena'da düzenlenecek Channel One Kupası'na ilişkin tedbirler ve hazırlıkların ele alındığı toplantıya Rusya Spor Bakanı Yardımcısı Yuri Nagornih ve Rusya Hokey Federsyonu İcra Direktörü Valery Fesyuk'un yanı sıra olimpiyat komitesi yetkilileri de katıldı.

Toplantının ardından konuşan Fesyuk, bilet satış programından ulaşıma kadar turnuvaya ilişkin temel konuları görüştüklerini ve çalışma grupları oluşturulmasına karar verildiğini söyledi.

Bölgenin büyük çaplı hokey yarışmalarına evsahipliği yapacak kapasite ve imkanlara sahip olduğuna dikkati çeken Fesyuk, "Channel One Kupası, kış oyunları öncesi prestijli bir organizasyon. Tedbirlerimizi her yönüyle ele alıyor ve eksiksiz bir organizasyonla turnuvaya evsahipliği yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA