Gaziantepspor, Kayserispor Maçına Bileniyor

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig 7. hafta maçında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Bülent Uygun ve yardımcılarının yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma-germe hareketleri ile başladı.

Antrenmanın ana bölümünde istasyon ve koordinasyon çalışmaları ile yarı alanda çift kale oyun çalışmaları yapıldı. Son haftada alınan 3 puanla birlikte futbolcuların morallerinin de yüksek olduğu gözlendi.

Gaziantepspor’un golcü futbolcusu Cenk Tosun KDÇ. Karabükspor karşısında ligde ilk kez kendilerine yakışan futbolu sahaya yansıttıklarını belirterek, “İlk defa bu sezon bize yakışan futbol oynadık. Onun akabinde zaten 3 gollü bir 3 puan aldık. Bu istikrarı Kayserispor maçında da devam ettirmek istiyoruz. Yenebileceğimiz bir takım. Çünkü onlar da çok iyi gitmiyor. Bu oynadığımız maçı devam ettirirsek, hatta üstüne biraz daha koyabilirsek bence Kayseri maçından da 3 puanla dönebiliriz. Ondan sonrada Milli Takım arasında iyi çalışıp daha da iyi olmayı umut ediyoruz” dedi.

Takımdaki uyum sürecinin de tamamlanmak üzere olduğunu anlatan Cenk, “Yavaş yavaş yeni gelen arkadaşlarımız da bize uyum sağlamaya başladı.

Malum hepsi zaten çok kaliteli futbolcular. Yavaş yavaş kendileri de fit olursa, takıma uyum sağlayacak olursa çok faydalı olacaklarını düşünüyorum. Bu hafta da yine gol atmak istiyorum. Tabi önemli olan takımımızın galip gelmesidir. Gol içinde elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Kaynak: İHA