Çaykur Rizespor, Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'de, 6 Ekim Pazar sahasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarına başladı.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Kıvanç Karakaş ile sakatlıkları bulunan Eren Albayrak ve Oğuzhan Berber katılmadı.

Sakatlığı süren David Depetris, Hakan Hacıbektaşoğlu ve kaleci Serkan Kırıntılı ise takımdan ayrı doktor kontrolünde çalıştı. Depetris'in arka adalesinde yırtık olduğu, takımdan en az 3 hafta ayrı kalacağı belirtildi.

Dün İstanbulspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyen futbolcular koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise koşunun ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, yarı sahada taktik ağırlıklı çalıştı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken, Çalımbay oyunculara zaman zaman uyarılarda bulundu.

-Cenk Ahmet'in açıklamaları

Yeşil-mavili ekibin orta saha oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç, idman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını ve ligde de iyi bir konumda olduklarını söyledi.

Medical Park Antalyaspor maçının çok zor olacağını ifade eden Cenk Ahmet, "Rakibimiz çok iyi bir ekip. Süper Lig tecrübesi çok yüksek oyunculardan kurulu. Zor bir maç olacak ama biz de iyi mücadele ediyoruz. Yakaladığımız çıkışı devam ettirme hedefindeyiz. İç saha maçlarındaki 3 maçımızı da kazandık. Medical Park Antalyaspor maçını da kazanarak iç sahada puan kaybı yaşamak istemiyoruz" dedi.

Kaynak: AA