Adana Botaş Cup Başladı

Türkiye Kadınlar Basketbol Lig'de mücadele eden Adana Botaş tarafından bu yıl 10| düzenlenen 'Botaş Cup' başladı.

İçel Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus Belediyesi arasında oynanan maçla başlayan turnuva 5 gün sürecek.
İçel Büyükşehir Belediyesi, Homend Antakya Belediyesi, Tarsus Belediyesi, Ceyhan Belediyesi ve Adana Botaş takımlarının katıldığı turnuva da takımlar yeni sezonun son hazırlık maçlarını yapacak. Dün turnuvanın ilk maçında Tarsus Belediyesi, İçel Büyükşehir Belediyesi'ni 59-51 mağlup etti. Bir diğer maçını Adana Botaş ile yapacak olan İçel Büyükşehir Belediyesi, bu maçtan galip ayrılmanın planlarını yapıyor.

Tarsus Belediyesi maçıyla ilgili açıklama yapan İçel Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özcan, zor bir maç geçtiğini belirterek, "Tabi sezonun ilk maçında bu tür sonuçlar alınması normal. Birde 3 yabancı oyuncumuz daha henüz takımımıza katılmadı. Onların eksikliğini büyük ölçüde hissediyoruz. Bu maçta da rotasyon sıkıntısı yaşadık o yüzden. Ancak yinede oyuncularımız iyi mücadele ettiler. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağız" dedi.

Bir sonraki maçlarının Adana Botaş ile olduğunu belirten Özcan, "Sonra Ceyhan'la daha sonra da Homend Antakya ile maç yapıp, turnuvayı tamamlayacağız. Türkiye Kupası öncesinde hem bizim hem de diğer takımların eksiklerinin giderilmesini sağlayacak yararlı bir turnuva oluyor. Bölge takımları için çok iyi turnuva olacağı inancındayız. Katılan tüm takımlara ve özellikle de organizasyonu gerçekleştiren Botaş Kulübü idareci ve yöneticilerine şimdiden teşekkür ediyoruz" diye konuştu

Kaynak: İHA