Acarlarlı Futbolculardan Şampiyonluk Sözü

Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Acarlar Belediyesporlu oyuncular,Acarlar Belediye Başkanı Aşkın Şimşek ve pazar günü yapılacak olan olağanüstü genel kurulda göreve gelmesi beklenen Başkan adayı Hasan Şimşek ve ekibine şampiyonluk sözü verdi.

Acarlar Belediye Başkanı Aşkın Şimşek ve olağanüstü genel kurula tek listeyle girmesi beklenen Hasan Şimşek Acarlar Belediyespor’un Adnan Menderes Stadı’nda yaptığı antrenmanı ziyaret etti. Şimşek ve ekibi teknik direktör Osman Aktar’dan takımla ilgili bilgiler alırken, futbolculara tek amaçlarının şampiyonluk olduğunu anlattı.

Pazar günü yapılacak olan olağanüstü genel kurulda göreve gelmesi beklenen Hasan Şimşek ve ekibini tebrik eden Acarlar Belediyespor’un teknik direktörü Osman Aktar, “Acarlar Belediyespor’da görev almak istediğiniz için sizi tebrik ediyoruz. Bizim hedefimiz şampiyon olarak Acarlar halkını sevindirmek” dedi.

“İKİNCİLİK BAŞARI DEĞİL”
Acarlar Belediyespor’un Başkan adayı Hasan Şimşek ise, hedefi olmayan yere aday olmayacağını söyledi.

Acarlar Belediyespor’da kalecilik yaptığını ve yönetime girecek olan isimlerin daha önce sarı kırmızılı formayı terlettiğine dikkat çekti. Şimşek, “Önce aile olacağız. Herdefimiz şampiyonluk. Başka bir şey düşünmüyoruz. ikincilik olsa bile bizim için başarı değildir” diye konuştu.

“MADDİYAT SIKINTI OLMAYACAK”
Acarlar Belediye Başkanı Aşkın Şimşek’te Acarlar Belediyesi’nin kapanmasından dolayı üzüntü duyduklarını kaydetti.

Maddiyatın kendileri için sorun olmadığını, futbolcuların da dert etmemesi gerektiğini söyleyen Şimşek, “Gerekirse kendi cebimizden size destek oluruz. Tek beklentimiz ve hedefimiz şampiyonluk. Beldemize bu yıl kesinlikle şampiyonluk hediye etmeyi istiyoruz. Belediyemiz kapandıktan sonra da desteğimiz bitmeyecek. Takımımızla ilgili projelerimiz var” şeklinde konuştu.

Yöneticilerin bu sözleri üzerine Acarlar Belediyesporlu oyuncular, şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lig’e çıkma sözü verdi.

Kaynak: İHA