Potada Maçın Ardından

Beko Basketbol Ligi'nin 2. haftasında sahasında Aykon TED Ankara Kolejliler'i 79-69 yenerek ilk galibiyetini alan Uşak Sportif'in başantreönü Ozan Bulkaz, "Evimizde oynadığımız maçları kazanmak istiyoruz" dedi.


Bulkaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Ligdeki bütün takımların iyi olduğunu ve tüm maçların zorlu geçeceğini vurgulayan Bulkaz, "Bizim savaşmak ve çok çalışmaktan başka şansımız yok. Oyuncularım üçüncü ve dördüncü periyotta çok iyi mücadele ettiler. Evimizdeki bütün maçları kazanmak istiyoruz. Kazandığımız için mutluyum" diye konuştu.

Uşak Sportifli oyuncu İbrahim Yıldırım ise ilk iki periyotta tutuk oynadıklarını, üçüncü ve son periyotta iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Kendi oyunumuzu oynarak kazandık" ifadesini kullandı.

-Aykon TED Ankara Kolejliler cephesi-

Aykon TED Ankara Kolejliler Başantreönü Ercüment Sunter ise ilk üç periyot başa baş oynadıklarını ancak dördüncü periyotta oyundan düştüklerini anlatarak, "Çok sayıda hücum ribaundu verdik. Skorer oyuncularımızın devreye girmemesi sonucu maçı kaybettik" değerlendirmesinde bulundu.

Sunter, Uşak Sportif'in haklı bir galibiyet aldığını sözlerine ekledi.

Aykon TED Ankara Kolejlilerli basketbolcu Muhammed Mustafa Baygül de deplasman maçlarının zorlu geçtiğini dile getirerek, "Ufak detaylar oyunumuzu bozdu. Uşak Sportif takımı daha diriydi ve kazandılar" dedi.

Kaynak: AA