Zonguldak Kömürspor, Gebze Maçı Hazırlıklarına Başladı

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Gebze maçı hazırlıklarına başladı.


Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi yaptığı açıklamada, Bursa deplasmanın da hak etmedikleri mağlubiyet aldıklarını ve bu yarayı bu hafta oynayacakları Gebze maçında saracaklarını belirtti.

Terzi, “Dört maçı üçünü de deplasmanda oynadık. Birini içeride oynadık. Biz şuanda dezavantajlı değiliz. Fikstür bize dezavantaj gibi başladı.

Ama biz onu avantaja döndürdük. 3 deplasmanın ikisini galip geldik, birini mağlup olduk. Mağlup olduğumuz son Bursa deplasmanın da hak etmediğimiz mağlubiyetti. Ama futbolda bunlar var. Biz bu yarayı inşallah bu hafta Gebze maçında saracağız. Tekrar toparlanıp liderliği yakalayacağız. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok şuan, tam takım olarak yarın başlıyoruz artık. Bayram dönüşünde otobüs bileti bulamayan arkadaşlarımız var yedi tane. Olarda yarın katılıyorlar, bu akşam gelecekler, onlarla beraber Bakacakkadı’da kampa gireceğiz. Transferleri askıya aldık. Devre arasına kadar getirebileceğimiz oyuncularımız var. Öyle çok büyük eksiklik çekeceğimizi zannetmiyorum. İçeride oynayacağımız 5 tane daha maçımız var. 4 tanede deplasmanda var. İnşallah bunları iyi bir şekilde geçip ilk devreyi lider olarak bitireceğiz ona kesinlikle inanıyorum. Onun için sabredeceğiz, maçları göreceğiz. Çünkü dezavantaj birde şuradan, geçe seneden biliyorsunuz 4 maç cezamız var. Biz bu sene lige 8 maç sanki dışarıda oynuyoruz. Seyircisiz oynamamıza rağmen yinede ilk maçı yendik. İnşallah 2 maç kalan cezamızı da seyircisiz oynayıp 6 puanla kapatırsak biz yüzde yüz bu işin içinde var olacağız” dedi.

Kaynak: İHA