Bayraklı Belediyespor Bölgesel Ligde

Bayraklı Belediyespor Erkekler A takımı bu yıl Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Ligi 2'nci grubunda mücadele edecek.


İlk 3 hedefiyle Doktor Cavit Özyeğin Spor Salonu'nda yüksek tempolu antrenmanlar yapmaya başlayan Bayraklı Belediyespor, işi baştan sıkı tutuyor. Antrenör Muhammet Ali Güntürk eşliğinde karşılaşmalara hazırlanan takımda moraller de yerinde ve oyuncular tek hedef için kenetlenmiş durumda. Genç ve dinamik kadro kurarak yapılanmaya giden kırmızı beyazlılar, sezon başı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Ligi 2. grupta boy gösterecek olan Bayraklı Belediyespor basketbol takımını birbirinden güçlü rakipler bekliyor. Bodrum Belediyespor, Socar Petkim, Çine Madran, Muğla Orman, Gediz Üniversitesi ve Aydın1923 takımlarıyla mücadele edecek olan Bayraklı Belediyespor Basketbol Takımı ligi en kötü ihtimalle üçüncü tamamlayarak, 3'üncü lige yükselmek istiyor.

HEDEF İLK ÜÇ
İlk kez Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edeceklerini ifade eden Bayraklı Belediyespor Antrenörü Muhammet Ali Güntürk, “Bayraklı Belediyespor'un altyapısında yetişen sporcularımızla bu yıl bölgesel ligde mücadele vereceğiz. Eylül ayının başından beri tempomuz bu şekilde devam ediyor. İddialı hazırlanıyoruz. Bunun için de önümüzdeki zamanı çok iyi değerlendirmeliyiz. Lige kadar bu tempo devam edecektir. Ligde de bunun semeresini alarak, hedefimize ulaşacağız. 3'üüncü lige yükselmek istiyoruz” dedi.

BAYRAKLI'YA BİN KİŞİLİK SPOR SALONU
Öte yandan Bayraklı Belediyesi, ilçeye yeni bir spor salonu daha kazandırıyor. Bayraklı Belediyesi'nin prestij projeleri arasında yer alan Adalet Mahallesi'nde inşaa edilecek spor salonuyla ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Bu kapsamda üzerinde çalışmaları tamamlanan spor salonu, bölgede spor alanında önemli bir eksikliği giderecek. Bayraklı Belediyesi'nin yeni tesisler açarak büyüceğini ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ''Sportif alandaki önemli altyapı çalışmaları sürerken Basketbol A takımı kurma çalışmalarımıza başladık. Basketbol branşında oluşan eksikliği tamamlamak, ilçemizde yaygın bulunan basketbol ilgisini kitlelerle buluşturmak amacıyla yola çıktık. İlk olarak bölgesel ligde mücadele edecek olan takımımızın kısa süre içinde başarılar elde edip, üst liglere çıkmasını diliyoruz” dedi .

Kaynak: İHA