Ümit Millilerden Bayram Hediyesi, Galibiyet

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan, yavaş yavaş toparlandıklarını belirterek, çok kritik bir galibiyet aldıklarını kaydetti.


2015 U21 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri 7. Grup'ta mücadele eden Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı, Polonya’yı 1-0 mağlup etti.

Maç sonu ay-yıldızı oyuncular büyük sevinç yaşadı. Yedek kulübesindeki oyuncularda sahaya girerek galibiyeti hep birlikte kutladılar.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan, çok kritik bir galibiyet aldıklarını vurguladı. Stresli bir maç oynadıklarını ifade eden Ercan, “11 Ekim Cuma günüde çok düşünce anlamında yoğun bir maç oynamıştık. Ama oyuncularımızın özverisi, kazanma arzuları iki maç içinde istediğimiz neticeleri almamızı sağladı. Şimdi 10 puan yaptık ve grup lideri olduk. Mart ayında bir maçımız var. Kötü başlamıştık gruba Polonya’ya 3-1 kaybederek. Toparlanıyoruz son 4 maçta 3 galibiyet aldık. Yavaş yavaş toparlanıyoruz, bu sevindirici. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Özveriyle oynadılar. Bu bayram gününde bir tane daha bayram yaşattılar” diye konuştu.

Ercan, A Milli Takım'a Hollanda karşısında başarılar diledi.

Kaynak: İHA