Hamza Yerlikaya’dan Bayram Mesajı

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı, Asrın Güreşçisi Hamza Yerlikaya, federasyonun resmi sitesinde yayınladığı mesajda tüm İslam aleminin ve güreş camiasının bayramını kutladı.


Asrın güreşçisi Yerlikaya, mesajında birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “Milli ve manevi değerlerin pekişmesine, dini şuur ve duygunun gelişmesine, sevgi ve saygı ruhunun güçlenmesine önemli oranda katkı veren, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlere erişmiş bulunuyoruz. Öncelikle bizleri bu müstesna günlere eriştiren Rabbimize şükrediyor, bu mübarek günlerin İslam coğrafyası içinde ve Dünya’nın her yerinde zulüm ve sıkıntı altında yaşayan tüm Müslüman kardeşlerimize barış, güven ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Ayrıca şu an hac farizası için Kâbe’de, Arafat’ta, Müzdelife’de bulunan hacı adaylarımıza selam ve hürmetlerimizi gönderiyor, fedakarlıklarını millet olarak hiç bir zaman unutmayacağımız aziz şehitlerimize Allah tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Bu duygular içinde mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik eder, Küskünlüklerin, husumeti haset etmenin hoş görülmediği inancımızda bu güzel bereketli ve manevi zaman diliminin güzel Türkiye’mize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz eder, şahsım ve “Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu” adına kurban bayramınızın hayırlı ve bereketli olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA