İnegölspor Teknik Direktörü Bulut Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta liderliğe yükselen İnegölspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, "Bundan sonraki bütün maçlar çok zor. Kazanmak için oynayacağız" dedi.


Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dardanelspor ile sahalarında oynadıkları karşılaşmayı 2-0 kazandıklarını hatırlattı.

Çanakkale temsilcisi karşısında haklı bir galibiyet elde ettiklerini belirten Bulut, liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Müsabakanın zor geçtiğini dile getiren Bulut, şöyle konuştu:

"Dardanelspor, grubun en tempolu, en dinamik ekiplerinden biri. İlk yarıda rakibin baskısı nedeniyle istediğimiz oyunu oynayamadık ama ikinci yarıda oyunun kontrolü bizdeydi. Sporcu kardeşlerim iyi mücadele etti. İyi oynadık ve neticesini aldık. Futbolcularımı kutluyorum. Bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Önümüzde önemli maçlar var. Hafta hafta düşüneceğiz. Artık ünümüzdeki maçlara bakacağız. İki günlük bayram izninin ardından 16 Ekim'de çalışmalara başlayacağız. Hafta sonu Konya Anadolu Selçukluspor maçımız var. Bundan sonraki bütün maçlar çok zor. Kazanmak için oynayacağız."

Bulut, sezon sonunda arzu ettikleri yerde ligi bitirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA