Amaç Beşiktaş'ı küme düşürmek

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol Programı'nda Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçında sahayı işgal eden taraftarlar mercek altına alındı.

Spor Toto Süper Ligi 'nde Atatürk Olimpiyat Stadı 'nda oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin uzatma dakikalarında çıkan tribün olayları Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'da masaya yatırıldı.

Beşiktaş'ın Çarşı grubuna sızan bazı kişilerin sporu kirli emellerine alet ettiklerini dile getiren Ahmet Çakar, 'Beşiktaş'I ağır cezalar sonucu küme düşürüp , Beşiktaş'ı devlet-hükümet  küme düşürdü izlenimini yaratmak.  Demokrat insanlarsak şunu söyleyemeyiz. 34. dakika da Beşiktaş seyircisi yada herhangi bir takım seyircisi 'Her yer gezi her yer direniş' derse buna yapılacak bir müeyyide yok.  Ama bu türlü manipülasyonlarla dış güçlerin kuklaları olupta önce festi düzenle sonra içeriye adam sok sonra parolayı ver  adamları sahaya sok sonrada Beşiktaş'a cezayı aldır.  Beşiktaş'ı yumuşak karın buldular. Beşiktaş Çarşı grubu özellikle protest ve ağırlığı sol fikirli insanlardır. İstanbul emniyet müdürü söyledi 'Çarşı grubu Ya Allah Bismillah Allahu ekber diye bağırır mı' . DHA'nın elinde bulunan görüntülerde Çarşı grubundaki bazı insanlar 'Ya Allah Bismillah Allahu ekber' diye bağırıyorlardı. Burada amaç neydi? DHA'nın çektiği görüntülerde bütün belgeler var. Keşke izin verselerdi de o 5-6 dakikalık görüntüleri izleyebilseydik. Malesef tablo çok vahim. Şuanda Türkiye üzerine oynanan oyunlar spor sahaları belki sinemalar belki televizyon dizileri üzerinden toplu mühendisliği yapılmaya başlandı.' diye konuştu.

 DHA ve Lig TV'nin genel müdürüne seslenen Çakar 'Ne olursunuz Allah rızası için o 6 dk'lık DHA amblemli görüntünün tüm kanallarda yayınlanmasına izin verinki 70 milyonluk bu ülke Beşiktaş Galatasaray maçının yarım kalmasının futbol fanatikleri olmadığını görsün. Yalvarıyorum size! Türk Milleti adına size yalvarıyorum! Biz gönderin demiyorum tüm kanallara gönderin' dedi.