Ahmet Çakar küfürlü atkıyı makasla kesti!

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray’ın Divan Kurulu toplantısında yaşanan küfürlü atkı olayı ile ilgili sert açıklamalarda bulunarak canlı yayında atkıyı makasla kesti.

TFF eski yöneticisi ve Galatasaray Divan Kurulu üyesi Sami Çölgeçen'in “NKFVAS” yazılı atkı ile poz vermesi Beyaz Futbol'da tartışıldı. Küfürlü atkıyı yapan kişiyi ahlaksız olarak niteleyen Çakar atkıdaki küfürü şu şekilde açıkladı: Ölünüzü dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi,ne kadar Fenerli varsa annelerimizi s....

Üç büyüklerin divan kurullarını biran evvel lav etmesi gerektiğini ifade eden Çakar, 'Burada herkes için konuşmuyorum bir kısmı için konuşuyorum. Bunak! Bir kısmı çişini tutamayan insanlar.. Divan kurulu üyeleri 65-75 yaşlarında... Oraya yalandan yere geliyorlar. Üç beş laf söylüyorlar. İki tosta üç ayrana sosyal tesislerde otuz kuruşa çay içmeye tav olup o koskaca adamlar bir de ortalığı karıştırıyorlar' dedi.

Sami Çölgeçen'in atkıyı tutuş tarzını bilerek gazetecilerin çekmesi için bir poz olarak değerlendiren Çakar 'Bana göre Sami Çölgeçen doğruyu söylemiyor. Ben bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum diyor. Ben Sami Çölgeçen'i 30 yıldır tanırım. Neyin ne anlama geldiğini çok iyi bilir. Bu son derece çirkin bir davranış! Burada çıtır çıtır söylüyorsun benim haberim yok diyorsun. Yanında gözlüklü bir adam çıkıyor. Onunda yaşı 65-70.Oda ben mi verdim? ben vermiş de olabilirim vermemiş de olabilirim gibi yaşlarından başlarından utanmıyorlar' diye konuştu.

Atkıdaki küfürlü mesajı bir kaç kez okuyan Çakar atkıyı kesmek için makas talep etti ve canlı yayında o atkıyı kesti. Ahmet Çakar'ın atkıyı kesmesine Rasim Ozan Kütahyalı tepki gösterirken programa Sami Çölgeçen bağlandı. Çölgeçen, tuzağa düştüğünü ve saflığına geldiğini belirterek olayın kabul edilebilir olmadığını ifade etti. Çölgeçen'in atkıyla fotoğrafını çeken foto muhabiri Vedat Yangın da canlı yayına bağlanarak atkıdaki küfürlerden haberi olmadığını ifade etti.

Ahmet Çakar 1993-94 sezonunda Galatasaray ile Manchester United arasında oynanan Şampiyonlar Ligi eleme turu rövanş maçı hakkında yazdıkları ile Sami Çölgeçen'e soru sorunca Çölgeçen 'Bu konuda konuşmak istemiyorum' diyerek canlı yayından ayrıldı.