Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası

Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası yarışmaları İçel'de yapıldı.


İçel Jimnastik Salonu'nda düzenlenen yarışmalar sonucunda 9-11 yaş grubu çifler kategorisinde Celal Bayar Üniversitesi Spor Kulübü birinci oldu.

9-11 yaş grubu trio kategorisinde Ankyra Ata Spor Kulübü birinciliği, Celal Bayar Üniversitesi Spor Kulubü ise ikinciliği elde etti. Manisa Gençlik Spor Kulübü ise üçüncülüğü kazandı.

9-11 yaş grubu gruplar kategorisi yarışmalarında Manisa Gençlikspor Kulübü birinci, Cimnastik Spor Kulübü ikinci, Celal Bayar Üniversitesi Spor Kulübü ise üçüncü oldu.

9-11 yaş grubu tek bayanlarda Celal Bayar Üniversitesi birinciliği, Manisa Gençlik Spor Kulübü ikinciliği, Celal Bayar Üniversitesi Spor Kulübü ise üçüncülüğü elde etti.

9-11 yaş grubu tek erkeklerde ise Ankyra Spor Kulübü birinci olurken, Manisa Sipil Gençlik Spor Kulübü ikinciliği, Ankara Spor Kulübü ise üçüncülüğü kazandı.

15-17 yaş grubu tek erkeklerde Celal Bayar Üniversitesi Spor Kulübü birinciliği elde etti.

15-17 yaş grubu tek bayanlarda ise Aytunç Bentürk Dans ve Spor Kulübü birinci oldu.

15-17 yaş grubu trio kategorisi yarışmalarında Manisa Gençlik Spor Kulübü birinciliği, Ankyra Ata Spor Kulübü ikinciliği, Çanakkale Belediyespor Kulübü ise üçüncülüğü kazandı.

12-14 yaş grubu tek erkekler de Celal Bayar Üniversitesi Spor Kulübü birinci ve ikinciliği elde etti.

12-14 yaş grubu çifler kategorisinde Celal Bayar Üniversitesi Spor Kulübü birinci, Çukurova Cimnastik İhtisas Spor Kulübü ikinciliği, Sakarya Cimnastik Spor Kulübü ise üçünlüğü kazandı.

12-14 yaş grubu tek bayanlarda ve 12-14 yaş grubu trio kategorisinde Celal Bayar Üniversitesi Spor Kulübü, 18 yaş üstü grubu tek erkek ve bayanlarda ise Ankyra Spor Kulübü birinci oldu.

Kaynak: AA