Acarlar Belediyespor Farklı Güldü

Aydın Süper Amatör Lig, Adnan Menderes Stadı 1 No’lu Yan Saha’da oynanan Acarlar Belediyespor-İsabeyli Şırlanspor maçıyla başladı.

Acarlar Belediyespor,rakibini 7’de Emin,42’de Serdar, 68’de ve 75’te Müjdat’ın golleriyle geçti. İsabeyli Şırlanspor’un golünü 57’de Savaş kaydetti.


Acarlar Belediyespor karşılaşmaya Sadettin-Ahmet Hatem-Gökhan-Burak-Tosun İlker-Hakan-Gürkan-Muharrem-Serdar-Emin-Şükrü 11’i ile başladı.

İsabeyli Şırlanspor ise sahaya, Engin-Semih-İlyas-Hasan-Ahmet-Özkan-Ali-Kaan-Oytun-Necip-Savaş 11’i ile başladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Acarlar Belediyespor, henüz 7dakikada Emin’in golüyle 1-0 öne geçti. 42’de Serdar’ın ayağından bir gol daha bulan Acarlar ekibi ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıya ise İsabeyli Şırlanspor hızlı başladı.

Mavi-beyazlılar 57’de Savaş’ın kafasından buldu golle farkı 1’e indirdi. 68’de Gökhan Altuner’in düşürülmesiyle Acarlar Belediyespor penaltı kazandı. Penaltı sonrası, İsabeyli Şırlanspor’un tecrübeli stoperi Hasan Gümüş, kırmızı kartla oyun dışında kalırken, sahneye Acarlar Belediyespor’un tecrübeli oyuncusu Müjdat çıktı. Müjdat,penaltıdan bulduğu golle farkı tekrar ikiye çıkartarak takımını rahatlattı. Müjdat, 75’te bir gol daha kaydedince karşılaşma 4-1 sona erdi. Karşılaşmayı Acarlar’dan gelen 5 minibüs dolusu taraftar da izlerken, Acarlar Belediye Başkanı Aşkın Gümüş’te takımını izledi. Maç sonunda Acarlar cephesinde büyük sevinç yaşanırken,İsabeyli cephesinde ise üzüntü yaşandı.

Kaynak: İHA