Türkiye Estonya Milli Maçı Hangi Kanalda? - Video

Türkiye ile Estonya 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçında karşı karşıya gelecek. Türkiye Estonya maçı bu akşam saat 21:30'da oynanacak. Türkiye Estonya maçının hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu. Türkiye Estonya maçı Star TV'den canlı yayınlanacak.

Türkiye ile Estonya 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçında karşı karşıya gelecek. Türkiye Estonya maçı bu akşam saat 21:30'da oynanacak. Türkiye Estonya maçının hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu. Türkiye Estonya maçı Star TV'den canlı yayınlanacak. İşte Türkiye Estonya maçı son detaylar...

A Milli Futbol Takımımız bu akşam saat 21:30'da Estonya ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. A Le Coq Arena'da oynancak karşılaşma Star TV'den canlı yayınlanacak. Bu kritik mücadeleyi BeyazGazete.Com'dan da canlı takip edebilirsiniz.


Başkent Tallinn'de oynanacak maçı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Nicola Rizzoli yönetecek. Rizzoli'nin yardımcılıklarını Andrea Stefani ile Renato Faverani yapacak. Dördüncü hakem ise Luca Banti.

Gruptaki diğer maçlarda, finallere katılmayı daha önce garantileyen namağlup lider Hollanda, ikinci sıradaki Macaristan'ı, puansız son sıradaki Andorra ise gol averajıyla dördüncü durumdaki Romanya'yı ağırlayacak

Takımların Muhtemel 11'leri:

ESTONYA: Parejko, Jaager, Klavan, Kruglov, Piiroja, Vunk, Lindpere, Dmitrijev, Vassiljev, Anier, Ojamaa

TÜRKİYE: Volkan, Gökhan G., Ömer, Semih, Caner, Selçuk, Gökhan T., Mehmet T., Arda, Umut, Burak

STAT: A. Le Coq Arena

SAAT: 21.30

YAYIN: Star TV

HAKEM: Nicol a Rizzoli (İtalya)