İnegölspor'da Dardanelspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, "Çanakkale maçını kazanırsak bayram öncesi çifte bayram yapmış olacağız" dedi.


Bordo-beyazlı ekip, Bulut yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, koşu, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı.

Bulut, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dardanelspor ile İnegöl'de oynayacakları karşılaşmanın kolay geçmeyeceğini söyledi.

Dardanelspor'un, grubun en zorlu rakiplerinden biri olduğunu vurgulayan Bulut, şöyle konuştu:

"Çanakkale takımı ligin en dinamik, en genç, koşan, mücadele eden bir ekibi. Takım savunmasını iyi yapan bir ekip. 4 beraberliği, 1 mağlubiyeti, 1 galibiyeti var. Bu skorlar da gösteriyor ki çok gol yiyen bir takım değil. 2-0'lık Göztepe mağlubiyeti var. Bu şu demek; iyi savunma yapıyorlar, çok koşuyorlar. Onun için bizim daha çok koşmamız, daha coşkulu, istekli olmamız lazım ki maçı kazanalım. Tabii kolay olmayacak. İnşallah hafta sonu taraftarımızın desteğiyle iyi futbol oynayarak sahadan 3 puanla ayrılırız. Çanakkale maçını kazanırsak bayram öncesi çifte bayram yapmış olacağız."

Bulut, hafif sakatlığı bulunan Gökhan Güleç dışında eksik oyuncuları bulunmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA