Güreş Takımına Malzemeleri Verildi

Şanlıurfaspor Güreş Takımı sporcularına malzemeleri Kulüp Yöneticisi İşadamı İsmail Bağıban tarafından verildi.


Güreşçi gençlerin harçlıklarını da karşılayacak olan Kulüp Yöneticisi İşadamı Bağıban, Şanlıurfaspor idari menajeri Hakan Keşküş ile birlikte gittiği salonda, Güreş Antrenörleri İsmail Çadırcı, Ahmet Dedeoğlu ve Esat Yanar ile bir süre sohbet etti.

Güreş’e ilgisinin olduğunu söyleyen Bağıban, “Şahsım ve kulüp yöneticisi olarak güreş ile ilgilenen gençlerin Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil etmesini istiyorum, bu geçlerimizi maddi manevi desteklersek onların milli kademelerde dünya çağında yıldızlar olacağına inanıyorum” dedi.

Sporun Urfalı çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutacağını ifade eden Bağıban, “Spor yapan gençler, her türlü kötü alışkanlıklardan uzak durur, günümüzde görüyoruz çocuklarımız uyuşturucu madde kullanımına kadar çok sayıda zararlı madde kullanmaktadır. Onları spora teşvik edersek hem bunların önüne geçeriz hem de yetenekli olanlar kendini ispatlama olanağına sahip olurlar” diye konuştu.

Yıllardır güreş sporuyla ilgilenen, çok sayıda kupa ve madalyası bulunan Antrenörler Ahmet Dedeoğlu, GÜRBAĞ Beton sahibi İşadamı İsmail Bağıban’ın desteklerine çok sevindiklerini dile getirirken, “Bizim için çok mutlu edici bir durum oldu. İsmail Bey yetenekli gençlerimize sahip çıkarak çok doğru bir karar vermiştir. Bizlerde kendisine söz veriyoruz. Zor şartlar altında bile olsa çocuklarımıza bu sporu öğreteceğiz ve Şanlıurfa’ya madalya kazandıracağız. İlimizde çok yetenekli sporcular bulunuyor. Bunların yeteneğini ön plana çıkarmak için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Güreşe yaptığı katkılardan dolayı Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, kendilerine destek veren aynı zamanda bütün malzemeleri alarak büyük bir ihtiyacı karşılayan İşadamı ve Şanlıurfaspor Yöneticisi İsmail Bağıban, Şanlıurfaspor idari Menajeri Hakan Keşküş, Güreş antrenörlerinden plaket aldı. Şanlıurfa dışında olan Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’in plaketini daha sonra kendisine takdim etmek üzere İsmail Bağıban aldı.

Kaynak: İHA