Yalova'dan Kısa Kısa

Yalovalı minik hentbolcular Mütareke Turnuvası'na gidecek.


Bursa'nın Mudanya ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mudanya Mütarekesi Hentbol Turnuvası'nda Yalova Belediyesporlu minik hentbolcular kenti temsil edecek.

Turnuva hakkında bilgi veren Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Antrenörü Hüseyin Kutrup, "Bu turnuvaya katılmamızı sağlayan başta Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a ve Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cengiz Karaoğlu'na teşekkür ederiz. Takımımız çalışmalarını sürdürüyor. İlimizi en güzel şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Öte yandan Mudanya Mütarekesi Hentbol Turnuvası'nın 4-6 Kasım tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

-Briç Kulübünden Koçal'a ziyaret

Yalova Briç Kulübü Başkanı Muzaffer Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kulüp Başkanı Akkaya, briç faaliyetine vermiş olduğu destekten dolayı Koçal'a teşekkür etti.

Geçtiğimiz ay yapılan Yalova Yürüyen Köşk Briç Turnuvasının başarıyla tamamlandığını dile getiren Akkaya, "Sadece turnuvamızda değil tüm çalışmalarımızda bize destek olmaya çalışıyorsunuz. Turnuvayı izlemeye gelerek bizi memnun ettiniz. İlk turnuvamızda 40 masaya ulaştık bu bizleri mutlu etti" diye konuştu.

Kültürel ve sportif çalışmalara destek olmayı sürdüreceklerini belirten Yalova Koçal ise "Şehir dışından katılım gösterenlerin de bulunduğu turnuvaların ilimizin turizm çalışmalarına ciddi katkıları oluyor. Müzelerimizi, şehrimizi gezen misafirler ilimize kültürel ve ekonomik katkı sağlıyorlar. Bu yıl başlangıç oldu. İlerleyen yıllarda daha büyük organizasyonlar düzenlenmesini temenni ediyorum" ifadesinde bulundu.

Sohbetin ardından Briç Kulübü yöneticileri, katkılarından dolayı Koçal'a teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: AA