Özil, Basın Toplantısında Konuştu

Almanya A Milli Futbol Takımı'nın Türk kökenli futbolcusu Mesut Özil, ''Son yıllardaki istatistiklere bakıldığında ne kadar profesyonel olduğum görülür'' dedi.


Özil, takım arkadaşı Sami Khedira ile İrlanda'ya karşı oynayacakları maç öncesinde basın toplantısında soruları yanıtladı. Almanya milli formasını yarın akşam 50| kez giyecek olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren başarılı futbolcu, ''Bu kadar fazla maçta oynayabildiğim için mutluyum. Bana güvenen hocamıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Özil, İspanya'nın Real Madrid takımında 3 güzel yıl geçirdiğine işaret ederek, ''Daha fazla söylenecek bir şey yok. Son yıllardaki istatistiklere bakıldığında ne kadar profesyonel olduğum görülür. Şimdi Londra'dayım ve orada olmaktan mutluyum, orayı sevdim. Hocam ve arkadaşlarım da beni destekliyor'' ifadelerini kullandı.

İngiltere Premier Lig'in çok güçlü bir lig olduğunu dile getiren Mesut Özil, İngiliz kültürü ve diliyle tanışmanın, kendisi için büyük bir tecrübe olduğunu kaydetti.

Bu arada Özil, Arsenal'ın soyunma odasında Türkçe şarkı söylediğini, takım arkadaşlarının ise anlamasalar da kendisini dinlediklerini söyledi.

Genç futbolcu, yarınki İrlanda maçını kazanmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Mesut Özil'in Real Madrid'den de takım arkadaşı Khedira da kendisini özleyip özlemediğinin sorulması üzerine, ''Bu konuda çok yazıldı. Mesut'un kalitesinden yoksun olmak bir takım için tabii ki zarardır. Ben kulübün bir çalışanıyım ve başarıyı sağlamakla mükellefim. Mesut, mutlu gözüküyor. Önemli olan da bu'' diye konuştu.

Kaynak: AA